Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jelikož jsem narozen ve znamení Býka, mám ve vínku tíhnutí ke gurmánství. Býval jsem hubený hošík a sám nechápu, kde jsem nabral váhu, kterou dnes mám. Mám rád dobré jídlo a obzvlášť čínskou kuchyni. Navíc v boleslavské Asii máte dodnes pocit, že se tam nic nezměnilo. Je to podnik, který má svou stálou podobu, dobře a hlavně kvalitně se tam vaří a ještě má svou nostalgickou příchuť, kdy máte pocit, že se zastavil čas. Jinak nemám rád červenou řepu, po té jsem se ve školce pozvracel, když mi ji nutili. Za delikatesu považuji chřest, který pěstovala, když jsem byl malý teta. Chřest když je čerstvý a posypete jej strouhankou a zalijete horkým máslem je vynikající.

I když by se zdálo, že jsem jasný pivař, není to pravda. Už hodně let pijeme s kamarádem Zdeňkem Hradeckým čevené víno s kolou. Není to sice vinařské, ale je to zvyk, který je zažitý. Za časů harcování po zábavách a hraní vůbec jsme nějaké to pivo vypili, doma se nenapiju vůbec, po hospodách nebloudím a tak si dám právě zmíněné červené s kolou hlavně na zkouškách s EX 05. Pokecáme, zahrajeme si a je nám krásně.

ObrazekToto je jeden z úžasných výtvorů našeho kamaráda Edy Turczyna, který nám na našem jarním soustředění s kapelou vyvařuje s láskou... Je to nádhera!!!

 

 

Obrazek